Thriller-uri seriale de urmărit neapărat în 2024

Cu fiecare an care trece, industria serialelor ne aduce noi și captivante producții de genul thriller care ne țin cu sufletul la gură și ne surprind cu povești intrigante și personaje complexe. 2024 promite să fie un an plin de astfel de thrillere seriale de înaltă calitate. În acest articol, vă prezentăm o selecție de seriale de acest gen pe care trebuie să le urmăriți în noul an.

1. „Dexter: New Blood” (Dexter: Sânge Nou)

Pentru fanii seriei originale „Dexter”, vestea revenirii personajului iconic într-un nou serial a fost o veste așteptată cu nerăbdare. „Dexter: New Blood” continuă povestea lui Dexter Morgan, un tehnician forensic cu o latură întunecată – este și un criminal în serie. În această nouă serie, Dexter încearcă să-și construiască o viață nouă într-un mic oraș, dar trecutul său îl urmărește. Cu intrigă și tensiune, acest serial este o reîntoarcere așteptată pentru fanii thriller-urilor.

2. „The Gilded Age”

De la creatorii celebrului „Downton Abbey”, „The Gilded Age” promite să aducă o combinație de dramă istorică și thriller în epoca Gilded Age a Americii. Povestea urmărește o familie din New York în timp ce aceasta navighează prin intrigile sociale și politice ale vremii. Cu un ansamblu de actori de top și costume impresionante, acest serial promite să fie o experiență captivantă.

3. „The Last Kingdom” (Ultimul Regat): Sezonul 5

Seria „The Last Kingdom” este o adaptare a romanului Bernard Cornwell și explorează lupta pentru putere în Anglia medievală. Sezonul 5 promite să fie unul plin de acțiune, cu alianțe schimbătoare și confruntări epice. Fanii seriei vor fi captivați de aventurile lui Uhtred din Bebbanburg în acest thriller istoric.

4. „The Tourist”

„The Tourist” este un thriller cu o intrigă misterioasă și personaje enigmatice. Un turist britanic se trezește în mijlocul unei investigații de omor în Australia. Fără nicio amintire a identității sale, el trebuie să descopere cine este și să dezlege misterul crimei. Cu scene dramatice și momente de suspans, acest serial promite să fie un thriller captivant.

5. „Lockwood & Co.”

„Lockwood & Co.” este o adaptare a cărții pentru tineri a lui Jonathan Stroud și oferă o combinație de mister și paranormal. Acțiunea are loc într-o lume în care fantomele și spiritele rău intenționate sunt o amenințare reală, iar o echipă de tineri detectivi paranormali încearcă să rezolve cazurile. Cu o poveste intrigantă și momente de suspans, acest serial poate fi o surpriză plăcută pentru fanii genului thriller.

6. „The White Lotus” (Lebedele Albe)

Deși a fost lansat în 2021, „The White Lotus” merită menționat pentru cei care nu l-au urmărit încă. Acest serial combină elemente de thriller cu satiră socială și umor neagră pentru a crea o experiență unică. Acțiunea are loc într-un complex de lux din Hawaii, iar personajele complexe și relațiile tensionate duc la o explozie de evenimente într-un final șocant.

7. „Station Eleven”

„Station Eleven” este o adaptare a romanului Emily St. John Mandel și explorează un viitor post-apocaliptic după o pandemie mortală. Cu o poveste complexă și personaje bine dezvoltate, acest serial aduce un thriller dramatic într-un context apocaliptic. Va atrage atenția celor interesați de povestiri cu un subiect mai profund.

8. „Yellowjackets”

„Yellowjackets” este un thriller misterios care spune povestea unui echipaj feminin de fotbal din liceu care se prăbușește într-o pădure izolată. Serialul navighează între trecut și prezent, dezvăluind secrete întunecate și evenimente neobișnuite care au loc în timpul perioadei de supraviețuire. Cu elemente supranaturale și mister, acest serial oferă o experiență captivantă.

9. „The Witcher” (Vânătorul de Monștri): Sezonul 3

Din nou, pentru fanii seriei „The Witcher”, sezonul 3 promite să aducă mai multă acțiune și aventură în lumea plină de monștri și magie. Cu Geralt din Rivia și Ciri în centrul atenției, acest serial fantasy deține un loc special în inimile fanilor genului thriller.

10. „The Dropout”

„The Dropout” este un thriller bazat pe evenimente reale, care urmărește povestea lui Elizabeth Holmes, fondatoarea companiei de tehnologie medicală Theranos. Cu scandaluri de fraudă și acuzații grave, această poveste reală este la fel de uluitoare ca orice ficțiune. Serialul promite să ofere o privire în lumea afacerilor și a deceptivității în Silicon Valley.

Acestea sunt doar câteva dintre thrillerele seriale de neratat care vor fi lansate în 2024 sau care sunt deja disponibile. Cu povești variate, personaje intrigante și momente de suspans, aceste seriale vor ține publicul captivat și vor oferi o experiență de vizionare memorabilă în noul an. Așadar, pregătiți-vă pentru o incursiune plină de tensiune în lumea serialelor de thriller din 2024!

About the author: Administrator

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *